Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 12:39
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 октября 2015, 20:14

Юрій Павленко: Долю світу вирішують вчителі

«Долю світу вирішують вчителі і немає більш важливої професії на землі, - заявив Народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрій Павленко у Народичах на Житомирщині під час урочистих зборів, присвячених Дню вчителя,
Юрій Павленко: Долю світу вирішують вчителі
- Ви вчите дітей бути справжніми громадянами України. У мене були найкращі вчителі - моя бабуся, яка працювала 50 років у школі в Ємільчинському районі, і мама. Моїм рідним  і своїм вчителям  я  завдячую усім. Бажаю, щоб віра в дітей, у себе, у добрі справи вас ніколи не полишала. А негаразди лише загартовують. Як ви сьогодні дітей навчите, таку будемо мати державу через 15-20 років. Слава вам! Ви найкращі!», - звернувся до педагогів Юрій Павленко.

Під час поїздки у район Юрій Павленко взяв участь у зборах територіальної організації  Опозиційного блоку.

«Я знайомий з проблематикою Народицького району ще з часів перебування на посаді голови облдержадміністрації, - наголосив політик. -  І хочу вам сказати, що кожному потрібно мати силу не миритися із тим беззаконням, яке відбувається сьогодні у нашій країні. Наприклад, коли солдати платять податки на своє ж утримування, а їхні рідні віддають останні копійки на утримання армії в той час, коли високопосадовці грабують державну казну.   Час, коли  сьогоднішніх очільників  будуть судити за геноцид проти власного народу, обов’язково настане. Адже  те, що вони позбавляють людей засобів для існування, це вже загроза життю».

Юрій Павленко зауважив: «У минулому ми відкривали садочки, ремонтували дороги і школи. Жодна школа, ФАП, лікарня не закривалися на території району. Сьогодні  вчителі і лікарі не знають, чи вистачить їм коштів на  заробітну плату до кінця року. У закладах культури під питанням залишається початок опалювального сезону, оскільки закінчується ліміт газу. Через недолугу політику влади під питанням знаходиться організація дитячого харчування у школах. А це вже злочин проти найдорожчого – здоров’я наших дітей».

«У Народицькому районі Опозиційним блоком зібрана  сильна команда, у яку входять  вчителі,  медичні працівники, державні службовці, керівники структурних підрозділів, - це люди, які розуміють, яким шляхом потрібно рухатись, щоб змінити ситуацію у районів на краще. Разом ми обов’язково вирішимо ті болючі проблеми, які сьогодні озвучили жителі району», - підсумував політик.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...