Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 апреля 2017, 11:28

У Коростені відбувся мітинг на підтримку законопроектів Опозиційного блоку

У рамках загальнонаціональної мирної акції БОРІМОСЯ РАЗОМ! РАЗОМ - ПЕРЕМОЖЕМО! у місті Коростені, що на Житомирщині, пройшов мітинг на підтримку вимог ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.
У цей день Коростень відвідали народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Павленко, депутати обласної ради Наталія Рибак, Володимир Нагорняк, керівники міських та районних організацій Роман Калінін, Віктор Кутішенко, депути міської та районної рад - Ольга Гречко, Віктор Ходаківський.

Політики поспілкувалися з коростенцями та обговорили законодавчі ініціативи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, бачення шляхів їх реалізації задля покращення життя українців.
У Коростені відбувся мітинг на підтримку законопроектів Опозиційного блоку

Люди скаржилися, що не в змозі більше терпіти знущання з боку діючої влади. За їх словами, людей або виживають з країни, або просто знищують, створюючи неможливі умови для життя.

"Тоді як влада просто "закриває очі" на проблеми, ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК продовжує боротися за відновлення миру в Україні заради майбутнього наших дітей, і ми використовуємо для цього всі можливості. З кожним днем усе більше жителів Житомирщини підтримують наші ініціативи стосовно повернення миру, припинення фальсифікацій і репресій, проведення реальних реформ, забезпечення гідного життя українців.

Нинішня влада обдурює людей. Замість підтримки чорнобильців вони витрачають мільйони на перейменування міст і вулиць, виписують собі величезні премії. Натомість скасовуються соціальні програми, пільги», - наголосив Юрій Павленко і додав, що Опозиційний Блок подав до парламенту пакет законопроектів (№ 5055, № 4798, № 4540, № 4442-1, № 1337, № 6292-1) про повернення чорнобильцям відібраних нинішньою владою виплат і пільг.

" Роботи наразі дуже багато, лише шкода, що багато зусиль потрібно витрачати не на розбудову країни, а на виправлення помилок діючої влади. Але ми і надалі будемо працювати на благо людей. Адже для ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ життя і здоров’я наших громадян є найвищим пріоритетом. Разом ми змінимо ситуацію. Разом ми зможемо вивести Україну з кризи!", - підсумував Юрій Павленко.
У Коростені відбувся мітинг на підтримку законопроектів Опозиційного блоку

У Коростені відбувся мітинг на підтримку законопроектів Опозиційного блоку
Погода, Новости, загрузка...