Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 04:14
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 июня 2017, 11:14

Офіційна заява з приводу пограбування офісу ВО «Батьківщина» в Житомирі

28 червня працівник «Батьківщини», перевіряючи при офісну території, виявив, що пластикове вікно в одному з кабінетів офісу пошкоджено і відчинено. Зрозумівши, що це може свідчити про пограбування, працівник повідомив про пошкоджене вікно правоохоронні органи.



Офіційна заява з приводу пограбування офісу ВО «Батьківщина» в Житомирі
Коли працівники поліції разом з працівниками партійного офісу потрапили на місце злочину, було встановлено факт пограбування. Грабіжники вкрали цінні речі.

Зважаючи на безлад, залишений на столах, у шафах та в сейфі декількох пограбованих кабінетів офісу, зловмисники можливо шукали потрібні їм документи.

Правоохоронці вилучили з місця злочину потрібні їм для розслідування докази, сьогодні офіс «Батьківщини» працює в штатному режимі.

Нагадаємо, 19 червня Юлія Тимошенко закликала припинити політичні репресії проти опозиції, зокрема щодо членів партії «Батьківщина»: «Політичні репресії в Україні досягають апогею. Проти двох третин керівників обласних партійних організацій «Батьківщини» порушені кримінальні справи, обшуки відбуваються у всіх наших партійців, які мають лідерські позиції в регіонах. Людей залякують, обшукують, порушують кримінальні справи, вимагають вийти з партії «Батьківщина». Я не пам’ятаю такого навіть у найгірші часи».

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»
Погода, Новости, загрузка...