Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 августа 2017, 17:12

Сергій Власенко: Порошенко та Яценюк керують парламентом ззовні

Жодне рішення не ухвалюється всередині Верховної Ради України, усі рішення ухвалюються ззовні. Про це вчора заявив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко в прямому ефірі телеканалу «ZIK».
Сергій Власенко: Порошенко та Яценюк керують парламентом ззовні
«Є Петро Порошенко, який контролює більшу частину своєї фракції, є Арсеній Яценюк, який контролює майже всю свою фракцію. Вони вдвох вирішують і здійснюють зовнішнє керування парламентом. Рада проводить процедури, що ззовні нагадують якесь парламентське життя», – сказав політик.

За словами парламентаря, він ще ніколи не бачив такого зовнішнього керування законодавчим органом влади, яке є зараз.

«До того ж суди сьогодні не функціонують незалежно. Прокуратура – ні звичайна, ні антикорупційна – не виконують повноважень, передбачених Конституцією України. НАЗК, НАБУ – не виконують своїх функцій», – зазначив Сергій Власенко і наголосив на необхідності поновити можливість державних інституцій виконувати свої функції згідно з Конституцією.

Окрім того, переконаний політик, за останні три роки український народ почав втрачати свою державу.

«Президент не виконує своїх функцій, він виконує якісь інші функції, які точно не передбачені Конституцією України. Відповідає президент за оборону, безпеку і міжнародні відносини, то нехай і займається цими питаннями. Деякі експерти змушені констатувати, що за Основним документом ми живемо в парламентсько-президентській республіці, а по факту – в президентській», – зауважив народний депутат від «Батьківщини».
Погода, Новости, загрузка...