Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:15
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2017, 12:12

«Батьківщина Молода» розгорне у Києві найбільший у світі прапор України

У середу, 23 серпня, о 18:00 на Софійській площі у Києві відбудеться розгортання найбільшого у світі стягу України, присвячене Дню Державного прапора України.
На киян та гостей міста чекають українська музика, патріотичний аквагрим, конкурси для наймолодших, патріотичні фотосесії та інші активності.
Прапор-велетень вже побував у Кракові (Польща) та понад 50 містах України, зокрема, у Києві, Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому, Черкасах, Херсоні, Миколаєві, Одесі, Дніпрі, Маріуполі, Черкасах, Чорноморську, Червонограді, Бахмуті, Покровську, Мелітополі, Дрогобичі, Умані, Каневі, Борисполі, Фастові, інших містах та знову повертається до столиці.

Нагадаємо, найбільший у світі Державний прапор України виготовлено за ініціативи «Батьківщини Молодої» до Дня Незалежності України ще 2012 року. Тоді його розгорнули в Києві біля університету імені Тараса Шевченка та тим самим встановили рекорд. Подію занесли в Книгу рекордів України, офіційно зафіксувавши, що цей державний прапор України є найбільшим у світі.

Розмір полотна становить 60 на 40 метрів, площа – 2400 квадратних метрів. Відтоді зародилась традиція розгортати його в різних куточках України.
Погода, Новости, загрузка...