Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2017, 21:15

Михайло Цимбалюк: Влада загралася в політику

Чинна влада загралася в політику, і мета цієї гри не покращення добробуту українців, а погіршення. Таку думку на особистій сторінці у Facebook висловив голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.
Михайло Цимбалюк: Влада загралася в політику
Він впевнений, що українці добре бачать реальний стан речей в Україні, попри те, що свою нахабність, страх і безпринципність чиновники називають якісною роботою.

«Минулого тижня ми обговорювали безглузду заяву міністра соцполітики Олександра Реви про те, що українці нібито забагато їдять. Цього тижня стало зрозуміло, що міністру важко аналізувати платоспроможність пересічного українця, адже, згідно з офіційною інформацією, минулого місяця він отримав зарплату понад 100 тисяч гривень. Можливо, розповідаючи про апетит українців, Рева мав на увазі себе: проїсти 100 тисяч гривень не так просто. Водночас Кабмін у рамках кадрової реформи створює нові підрозділи – директорати, керівники яких отримуватимуть 70 тисяч гривень на місяць», – зазначив очільник «Батьківщини» Львівщини.

За словами політика, наступним кроком чиновників, які відкрито і нахабно за наші гроші виписують собі багатотисячні зарплати, буде позбавлення студентів стипендій.

«У Мінфіні вже повідомили про свої плани на 2018 рік – скоротити кількість отримувачів стипендії до 25%, а до 2020 року – до 15%. А це ж не ті гроші з державного бюджету, на яких ми повинні економити. Навпаки, у кожного учня, студента держава має інвестувати максимальні ресурси, аби не допустити відтоку кадрів за кордон і дати нашій країн шанс на успішне майбутнє», – підсумував Михайло Цимбалюк.
Погода, Новости, загрузка...