Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 августа 2017, 09:44

Привітання Юлії Тимошенко з Днем Незалежності

Україна відзначає 26-ту річницю відновлення свого державного буття. Попри всі складні та драматичні обставини, на тлі яких ми зустрічаємо цей знаменний день, уже із впевненістю і оптимізмом можна стверджувати: Україна відбулася!
Привітання Юлії Тимошенко з Днем Незалежності
Відбулася, передусім, як народ і суспільство. Ми маємо всі підстави пишатися належністю до героїчної української нації, яка вже понад чверть сторіччя впевнено долає перепони на шляху повернення до європейської родини.

Перед нами давно вже не стоїть питання: «Чи бути Україні?» Воно лежить в іншій площині: «Якою саме їй бути?»

Карколомне прискорення руху соціального часу вимагає практично від кожної людини, спільноти чи держави максимальної мобілізації для створення власного майбутнього у неймовірно динамічному, небезпечному, але чудовому і щодень новому світі.

Ціною величезних жертв у важкій боротьбі Україна виборола і сьогодні виборює собі право на гідне майбутнє.

Його ми бачимо, передусім, у доброзичливому і відповідальному співіснуванні з усіма цивілізованими народами Європи та світу.

Війна Росії проти України, анексія та окупація росіянами Криму та частини територій Донецької і Луганської областей є відчайдушною, підлою і жорстокою спробою залишити нашу країну в імперському минулому, зупинити її демократичний розвиток.

Четвертий рік війни патріоти України своєю звитягою повсякчас демонструють готовність вмирати за свою країну. Це і є найпереконливішим свідченням того, що українське суспільство має величезний запас міцності та потужно прагне стати зрештою рівноправною частиною багатоманітної сучасної цивілізації.
Дуже важливо, щоб наступна влада в Україні була гідною цього прогресивного суспільства.

Україна – наша неповторна і прекрасна країна - неодмінно матиме добру і щасливу долю. І ми всі разом здійснимо мрію українців про щасливе майбутнє. Задля кожного з нас, задля наших дітей і онуків, задля пам’яті тих, хто віддав життя за Україну.

Щиро вітаю усіх нас з Днем Незалежності!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Юлія Тимошенко
Погода, Новости, загрузка...