Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2017, 10:39

Юлія Тимошенко братиме участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНП

22-23 листопада лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко та заступник Голови партії, Голова Комітету Верховної Ради України з прав людини Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Брюсселі.
Юлія Тимошенко братиме участь у зустрічі лідерів партій-членів ЄНП
Політики візьмуть участь у зустрічі лідерів партій-членів Європейської народної партії, яка проходитиме в рамках підготовки до саміту «Східного Партнерства» Європейського Союзу.

У рамках заходу планується низка зустрічей Юлії Тимошенко з лідерами ЄС, європейськими політиками та високопосадовцями ЄНП.

Вже тривалий час ЄНП відіграє активну роль у процесі Східного Партнерства. Подібні зустрічі ЄНП проводила у рамках підготовки до самітів «Східного Партнерства» ЄС у Батумі (Грузія, липень 2012р.), у Єревані (Вірменія, листопад 2012р.), Кишиневі (Молдова, липень 2013р.), Вільнюсі (Литва, листопад 2013) та Ризі (Латвія, травень, 2015р.).

Нагадаємо також, що ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 77 партій та партнерів з 41 країни, Президент Європейського Парламенту, Президент Європейської Комісії та Президент Європейської Ради, 8 голів країн-членів ЄС та 5 голів країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії.

ЄНП має найбільшу фракцію в Європарламенті.
Погода, Новости, загрузка...