Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 00:08
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 декабря 2017, 11:15

«Батьківщина» домоглася продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі

Сьогодні 11 грудня 2017 року в офісі Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» відбувся брифінг для журналістів місцевих ЗМІ.
«Батьківщина» домоглася продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі
Голова Житомирської обласної «Батьківщини» Анжеліка Лабунська розповіла журналістам, що завдяки «Батьківщині» Верховна Рада проголосувала за продовження ще на рік мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Юлія Тимошенко та фракція «Батьківщини» змогли зруйнувати плани олігархів та не дати їм купити землю за копійки у знедолених людей.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного осередку «Батьківщини».

Анжеліка Лабунська під час брифінгу наголосила, що голосування відбулося завдяки наполегливій праці як депутатів "Батьківщини", так і фермерів, приватних землевласників, представників аграрних профспілок та всіх небайдужих до долі своєї країни громадянами.

Голова обласного осередку "Батьківщини" процитивула слова Юлії Тимошенко, що «Батьківщина» виступала і виступає категорично проти продажу сільськогосподарської землі, адже вона безцінна і від неї залежить добробут країни. Зараз відкривати ринок землі не можна, адже в селян немає коштів для того, щоб її купити. Інакше всі землі потраплять у руки аграрної мафії.

Анжеліка Лабунська нагадала журналістам, що ринкова вартість українських чорноземів складає 3,5 трильйона євро, що дорівнює 40-річному ВВП України. Тож головне сьогодні не допустити розбазарювання безцінного національного скарбу, а створити умови для того, щоб в Україні було 2,6 мільйона фермерських господарств, як у Польщі, а не 30 тисяч, як це є зараз в нашій країні.

Житомирська «Батьківщина» розділяє і підтримує тезис нашого лідера Юлії Тимошенко, що долю української землі після проведення всіх підготовчих заходів (наповнення кадастру, стабілізації економіки та банківської системи) має вирішити народ на референдумі. Долю української землі мають вирішувати всі українці, а не лічені можновладці.
Погода, Новости, загрузка...