Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 марта 2018, 11:27

«Батьківщина» вимагає негайно ухвалити законопроект, що забороняє будь-які маніпуляції з ГТС

«Батьківщина» вимагає від Верховної Ради України невідкладно проголосувати за законопроект щодо захисту національних інтересів в управлінні та власності Єдиної газотранспортної системи України (№ 8107).
«Батьківщина» вимагає негайно ухвалити законопроект, що забороняє будь-які маніпуляції з ГТС
Про це заявила один з авторів законопроекту, лідер фракції Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.

«Батьківщина» вимагає негайного ухвалення законопроекту, який забороняє будь-які маніпуляції з газотранспортною системою», – наголосила вона.

Політик зазначила, що народні депутати від «Батьківщини» візьмуть активну участь у запланованих на найближчу середу відкритих комітетських слуханнях щодо української ГТС.

«По суті, це слухання щодо передачі газотранспортної системи у невідомо яку власність», – зауважила вона.

До того ж Юлія Тимошенко нагадала, що за підрахунками експертів, для будівництва ГТС необхідно 300 млрд євро, а сума річного доходу, який вона приносить, сягає 2 млрд дол.

«І зараз ГТС запланували передати в управління абсолютно шахрайським способом. Це буде водорозділ! Не треба розповідати про Північний потік, який є недопустимий і світ не допустить його будівництва. Не прикривайтеся цим!» – наголосила парламентарій.

«Якщо ухвалять рішення про передачу ГТС, Україна втратить 3 млрд дол. на рік. Найбідніша країна Європи – і кожен народний депутат відповідатиме за це голосування», – сказала лідер фракції.
Погода, Новости, загрузка...