Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 03:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 мая 2018, 12:14

Юлія Тимошенко закликала Раду стати на захист українців і припинити вакханалію з цінами на газ

«Батьківщина» вимагає негайно створити в Верховній Раді Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування корупції НАК «Нафтогаз України». Про це лідер фракції Юлія Тимошенко наголосила під час виступу з трибуни у Верховній Раді.
Юлія Тимошенко закликала Раду стати на захист українців і припинити вакханалію з цінами на газ
«Ми закликаємо парламент негайно створити ТСК: і з погляду недопустимості підвищення тарифів на газ, і для того, щоб розібратися з мегакорупцією в НАК «Нафтогаз». У нас є зареєстрований проект постанови, підписаний усіма лідерами опозиційних фракцій. Я прошу поставити на голосування і ухвалити!» – закликала вона.

Політик обурена тим, що парламент фактично усунувся від виконання своєї головної функції – бути захисником інтересів людей та національних інтересів України.

Парламентарій поінформувала колег, що, згідно з фінансовим планом НАК «Нафтогаз України», уже влітку ціна на газ для населення може бути збільшена на понад 60% і складатиме 11 тис. грн за тис. куб. м.

Екс-прем’єр-міністр упевнена, що відбувається масштабна корупційна газова афера, коли «Нафтогаз», який нічого не видобуває та не транспортує, отримує надприбутки, натомість державна компанія «Укртрансгаз» свідомо банкрутується, а «Укргазвидобування» вже 5 місяців поспіль поступово зменшує видобуток газу.

«Підняття ціни на газ для людей є просто знущанням. 40 млрд грн чистого прибутку отримав «Нафтогаз»! До того ж збиток «Укртрансгазу», який заробляє щорічно 3 млрд дол. від транзиту газу, становив майже 1 млрд дол. США. Ви уявляєте, як поводяться з власністю України?» – обурено констатувала Юлія Тимошенко.

Вона переконана, що держкомпанія «Укртрансгаз» свідомо банкрутується та готується для передачі в управління «шахраям, які заводяться президентом та керівником «Нафтогазу» Коболєвим»: «Це, по суті, тіньова приватизація «Укртрансгазу».
Погода, Новости, загрузка...