Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июня 2018, 10:58

Юлія Тимошенко: Весь інтелект нації має об’єднатися для перетворення України в сильну державу

Весь інтелект нації має об’єднатися для перетворення України в сильну державу. Про це лідер партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко наголосила під час свого виступу на VII Національному форумі «Трансформація України».
Юлія Тимошенко: Весь інтелект нації має об’єднатися для перетворення України в сильну державу
Вона зазначила, що команда «Батьківщини» долучатиметься до всіх ініціатив, які зможуть вивести Україну в коло найсильніших країн світу. Політик також повідомила присутнім, що нещодавно за її ініціативою відбувся Форум «Новий курс України», де експерти з різних сфер діяльності обговорили необхідність повної модернізації держави.

«Успішні ті країни, які ефективно та якісно управляються. Саме тому ми запропонували певну модель, як побудувати ефективну систему управління країни. Це є суспільний договір, серцем якої є нова Конституція України», – наголосила Юлія Тимошенко.

Говорячи про необхідність нового економічного курсу, лідер партії зауважила, що «Україна суттєво відстала від технологічного розвитку світу і тепер має зробити потужний стрибок, щоб подолати цей розрив».

«Нам потрібно негайно робити нову економічну політику, яка зробить Україну зручною для ведення підприємницької діяльності і дружньою для інвесторів, із залученням грошей та новітніх технологій, щоб побудувати сильну економіку», – сказала парламентарій.

Вона наполягає на створенні також нової «екосистеми життя людини», адже її відсутність призведе до програшу у «глобальній конкуренції за людину». На її думку, «в умовах глобального світу не можна втратити креативний клас та людей, які можуть зробити Україну успішною».

«Потрібно побудувати екосистему життя не з точки зору екологічності, а з точки зору комплексного вирішення всіх проблем життя людини»,— зазначила політик.

Водночас, головними питаннями, упевнена Юлія Тимошенко, мають бути повернення миру та безпека людей та країни.

Ці чотири напрямки лідер «Батьківщини» пропонуємо взяти як платформи, щоб об’єднати громадянське суспільство, інтелектуалів, правознавців, фахівців в різних галузях, людей, які займаються волонтерством, і які стоять на захисті України.

«Нашою національною ідеєю, національною метою має бути побудова таких правил та порядків співжиття, які поміняють парадигму «виживає сильніший» на правило «живе та процвітає кожна людина», заявила парламентарій.

Юлія Тимошенко також повідомила, що в понеділок вже стартує робота експертів, фахівців та інтелектуалів на «платформі з розробки концепції нової Конституції».
Погода, Новости, загрузка...