Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 июля 2018, 10:00

Юлія Тимошенко: Стратегічне завдання для країни – розкрити повною мірою таланти та здібності дітей

Юлія Тимошенко впевнена, що Україна має чимало талановитих і творчих дітей, які здатні змінити майбутнє країни та спільними зусиллями створити дійсно сильну Україну. І головне завдання для країни нині полягає у тому, щоб всі їх таланти і здібності розкрити повною мірою.
Юлія Тимошенко: Стратегічне завдання для країни – розкрити повною мірою таланти та здібності дітей
Про це Голова партії «Батьківщина» зазначила після завершення Гала-концерту ХІІ Фестивалю «Назустріч мрії», що відбувся 21 липня у м. Одеса.

«Діти – це стратегічне завдання держави. І слід зробити так, щоб всі їх таланти і здібності були розкриті повною мірою – ось яке завдання стоїть перед нами. І якщо ми відкриємо такий шлях дітям, то Україна стане сильною, її будуть поважати в усьому світі. Адже наші діти такою мірою талановиті, що вони зможуть вивести вперед нашу країну», – сказала вона.

За словами політика, фестивалі за прикладом «Назустріч мрії» є унікальною подією, адже дають можливість «безмежно талановитим дітям, які є сиротами чи живуть в домах-інтернатах, показати, що вони є професіоналами у своїй справі».

«Вони показали, що мають великі крила, на яких готові летіти до своєї мрії. Ми були у захваті, тому що не можна було відрізнити, де на сцені справжні співаки, а де діти, які насправді перебувають на такому ж рівні, як і професійні виконавці. Мені здається, що саме на таких конкурсах діти можуть отримати певний ґрунт під ногами. І сьогодні такі конкурси відкривають дітям дорогу в майбутнє», – сказала вона.

Юлія Тимошенко також подякувала всім учасникам фестивалю, організаторам і артистам, які спільно долучились до такої важливої події.

«Це було прекрасне свято, і я хочу подякувати всім виконавцям, дітям, волонтерам, благодійникам і організаторам цього прекрасного свята, які зробили його можливим. Поки у України є такі діти, то нам нічого не страшно – країна буде більш великою і більш успішною», – наголосила лідер партії.

Зауважимо, цього року відбувся вже дванадцятий благодійний фестиваль «Назустріч мрії», який здійснюється за підтримки Асоціації міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «CHILD.UA» на чолі із президентом – Євгенією Тимошенко. Мета фестивалю – надихнути дітей, дати їм надію, віру і творчі навички, адже традиційно у фестивалі беруть участь діти соціально незахищених категорій насамперед діти із шкіл-інтернатів, діти із родин переселенців, а також діти із інвалідністю.
Погода, Новости, загрузка...