Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 августа 2018, 09:18

Юлія Тимошенко: Національна ідея – це гідне життя українців у рідній країні

Сьогодні національна ідея України полягає у створенні таких умов, за яких українцям було б добре працювати у своїй рідній державі, за яких людям хотілося б жити тут, а не втікати до інших більш розвинених країн.
Юлія Тимошенко: Національна ідея – це гідне життя українців у рідній країні
Про це Юлія Тимошенко заявила на своїй особистій сторінці у Facebook.

Вона зауважила, що, за свіжою статистикою, українські заробітчани впродовж року перерахували в країну 5 мільярдів євро.

«І це якраз та сила, що й тримає національну економіку на плаву. Це – прості люди, які намагаються вижити, всупереч «реформам» і реально дбають про свої родини та свою країну», – написала лідер «Батьківщини».

«Уряд і влада хай би їхали за кордон «на заробітки»… Якраз днями бачила новину, що у Польщі пройшов фестиваль мильних бульбашок. Це якраз українська урядова специфіка. Гадаю, наша влада привезли б звідти «золоті медалі», – іронізує Тимошенко.

Керівник фракції також нагадала, що гривня наприкінці липня – на початку серпня пробила психологічну позначку – 27 гривень за один долар США.

«В уряді та Нацбанку такі коливання бадьоро пояснили. «То – нормально», – кажуть. «Це тому що компанії перераховували дивіденди за кордон, а нерезиденти вийшли з ОВДП»… Ага, ясно… Раніше так само впевнено пояснювали затримку з виплатами пенсій по всій країні. Якісь там «розриви» в платежах виникли. Це також – у «межах норми», – зазначила Юлія Тимошенко.

За її словами, наша влада взагалі може пояснити що завгодно чим завгодно.

«Погані дороги – особливостями ландшафту та локальними зсувами ґрунтів, затримку з виплатами пенсій – «розривами», корупцію – недосконалістю законодавства, інфляцію – літньою спекою чи дощами… Єдине, чого вона прояснить ніяк не в змозі, – чому самій владі живеться дедалі краще й краще, а людям – дедалі гірше й гірше. Чому по телевізору – все добре, а у холодильниках – не дуже… Чому є «144 реформи», але – жодного результату», – підсумувала вона.
Погода, Новости, загрузка...