Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 августа 2018, 10:38

Привітання Юлії Тимошенко з Днем Незалежності України

Дорогі співвітчизники!


Від усього серця вітаю з Днем Незалежності України!

Привітання Юлії Тимошенко з Днем Незалежності України
Нам – 27 років. В історичних хроніках стільки часу не означає майже нічого. Мить, спалах, секунда… Але для нас у цих 27-ми роках – і біль, і гнів, і любов, і надія, розчарування, сподівання, мрії… А ще - віра! Віра в сильну, гідну країну! Віра в нормальне цивілізоване життя.

"Ми - відбулися, ми – є, і ми - будемо! “... Ніхто не перекреслить мій народ! ”... І хай сьогодні ми п’ятий рік ведемо війну, захищаємо нашу землю від ворога, ми ні на мить не сумніваємося, що здолаємо, переможемо, прорвемося!

Бо “на цих землях воссіяє благодать Божа”, - як сказав апостол Андрій Первозванний багато віків тому.

Я хочу, щоб ви пам’ятали: наша державна незалежність - це не тільки прапори, паради і символи. Це і Ви! Кожна людина, кожна родина, кожна сім’я. Ви робите цю незалежність, тримаєте її на своїх плечах, плекаєте її в своїх серцях і душах.

Я дякую вам за це! Це може здатися простим, звичним, тривіальним. Але на таких, начебто, “дрібницях” і тримається сила країни. Наша віра, наша небайдужість, наша любов та надія ведуть нас вгору, адже: “Я син народу, що вгору йде”, - як писав Іван Франко.

Вітаю вас, любі мої! Зичу добра, щастя, міцного здоров’я та удачі! І неодмінно – щастя! Ми маємо право бути щасливими у власній країні – найкращій у цілому світі!

Слава Україні!
З повагою,
Юлія Тимошенко
Погода, Новости, загрузка...