Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 сентября 2018, 14:48

Анжеліка Лабунська підтримує розвиток спорту на Житомирщині

Голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська і депутати місцевих рад області від ВО «Батьківщина» ніколи не підтримували і не голосували за проекти рішень місцевих рад, які б погіршували умови заняття спортом мешканців області.
Анжеліка Лабунська підтримує розвиток спорту на Житомирщині
Ніколи «Батьківщина» не стояла на заваді розвитку спортивної Житомирщини, більш того – всебічно сприяла молодим спортсменам зі всіх районів області. Краще про це можуть розповісти самі спортсмени.

Саме тому ми вважаємо політично заангажованими і необґрунтованими «логічні висновки» деяких інтернет-блогерів, які виривають з контексту виступу депутата Житомирської обласної ради Анжеліки Лабунської декілька речень і будують на цьому «житомирську сенсацію», що регіональний лідер «Батьківщини» виступає проти розвитку спорту.

Насправді після того, як відбулось голосування депутатів з питання надання в оренду земельної ділянки підприємству «Кварцсамоцвіти» для видобутку корисних копалин, і депутати відмовили підприємству, на сесійному засіданні депутатів Житомирської обласної ради емоційно виступила Анжеліка Лабунська.

У своїй промові вона звинуватила представників державної влади Житомирщини в політичному замовленні цього рішення, бо велика більшість Хорошівської громади, де зареєстроване підприємство і де живуть його працівники, підтримує «Батьківщину». Підприємство платить податки, виплачує своєчасно хорошу зарплату працівникам виробництва і планує розвиватися. Відмова у наданні земельної ділянки підприємству – це недоотримані кошти у місцевий бюджет громади та відсутність нових робочих місць.

Саме у сенсі недостатності коштів регіонам області на сталий розвиток згадала у своєму виступі Анжеліка Лабунська розвиток професійного футбольного клубу «Полісся». Депутат Лабунська вважає недоречною ситуацію, коли обласна влада не дає регіональним громадам отримувати дивіденди у вигляді додаткових місцевих податків і нових робочих місць, і в той же час витрачає кошти на професійний футбол, оплачуючи роботу професійних футболістів і тренерський склад.

Звинувачення Анжеліки Лабунської є логічними, бо ще в червні 2017 року голова Житомирської обласної адміністрації Ігор Гундич відвідав підприємство «Кварцсамоцвіти» і сказав журналістам з УНІАН: «На прикладі цього підприємства ми бачимо, що на Житомирщині успішно працюють з іноземними інвесторами, адже «Кварцсамоцвіти» – підприємство з іноземними інвестиціями, яке займається каменедобувною та обробною діяльністю».

Ось такий футбол.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина»
Погода, Новости, загрузка...