Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 сентября 2018, 16:26

Розвиток середнього класу та державна підтримка найменш захищених, – Юлія Тимошенко про соціальну ринкову економіку

Соціальна ринкова економіка створить умови для гармонійного поєднання вільного підприємництва з інтересами суспільства, забезпечить розвиток малого та середнього бізнесу і гарантує допомогу громадянам, які її найбільше потребують. Про це Юлія Тимошенко написала на власній сторінці у Facebook, пояснюючи мету Нового економічного курсу.
Розвиток середнього класу та державна підтримка найменш захищених, – Юлія Тимошенко про соціальну ринкову економіку
«Дехто каже, що соціальна ринкова економіка – неможлива. Бо це несполучно, взаємовиключно і взагалі – оксюморон… Категорично з цим незгодна! Створити рівні можливості для ведення бізнесу та підприємництва, ліквідувати монополії, позакривати всі «чорні вікна» для хабарів та «жертовних піднесень» чиновникам і посадовцям… Це і є соціально орієнтована ринкова економіка», – зазначила лідер «Батьківщини».

На думку Юлії Тимошенко, кожна нова влада робить одне й те саме: «опановує тіньові схеми, створені попередниками, видаючи це за реформи». Новий економічний курс покладе цьому край, переконана вона. Він знищить монополії та запровадить чесну конкуренцію, побудує справедливе правосуддя і забезпечить ресурси для підтримки найменш захищених верств населення.

«Розвиток малого підприємництва в усіх його виглядах – мале підприємництво, мале фермерство, міноритарні акціонери, мікрокредитування, яким живуть всі розвинуті країни світу, піднімаючи середній клас. І взагалі підняття середнього класу, як повноцінного, заможного учасника всіх соціальних процесів – це є якраз соціальна ринкова економіка», – впевнена лідер партії.

За її словами, 27 років країна прожила в стані тотального хаосу і безправ’я. У соціально-економічному плані це – був рай для олігархів та нечистих на руку ділків, і непридатна для нормального гідного життя територія для більшості громадян.

«Новий економічний курс покладе цьому край!» – наголосила Юлія Тимошенко.

«Сильна демократична правова держава рівних можливостей – така наша мета! І ми це зробимо!» – запевнила лідер «Батьківщини».
Погода, Новости, загрузка...