Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2018, 10:52

«Батьківщина» вимагає негайно включити до порядку денного постанову про скасування підвищення ціни на газ

«Батьківщина» вимагає від Голови Верховної Ради негайно винести на розгляд парламенту постанову про скасування рішення Порошенка підвищити ціни на газ для населення.
«Батьківщина» вимагає негайно включити до порядку денного постанову про скасування підвищення ціни на газ
Про це сьогодні з парламентської трибуни заявив перший заступник Голови фракції "Батьківщина" в парламенті Сергій Соболєв.

Сергій Соболєв наголосив на тому, що відповідну постанову парламенту (№9265), яку вже підписали лідери шести фракцій і груп, досі не винесено навіть на розгляд профільного комітету.

Народний депутат від "Батьківщини" зазначив, що зараз ситуація з опаленням у багатьох містах критична і що цю проблему «пробують перекласти з хворої голови на здорову» і обвинувачують мерів міст у тому, що, виявляється, непостачання газу та підвищення тарифів – це їхня проблема.

Фракція "Батьківщини" наполягає на тому, щоб питання, які накопичилися через необґрунтоване підвищення ціни на газ і подальше зростання тарифів, першочергово ставилися на розгляд у сесійній залі.

В свою чергу, народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок нагадав у прямому ефірі телеканалу «Еспресо», що основною причиною проблем з теплопостачанням у населених пунктах України – є підняття рішенням Петра Порошенка ціни на газ.

Сергій Євтушок пояснив, що тепло не вмикають через борги теплокомуненерго, значна частина яких є штучними і виникли вони лише через різницю в цінах.

Народний депутат прогнозує в подальшому колапс у системі ЖКГ, адже борги з огляду на зростання тарифів також зростатимуть.
Погода, Новости, загрузка...