Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2018, 10:50

Юлія Тимошенко: Майдан – це щеплення від диктатури

Україна ніколи не була нацією безмовних поневолених рабів. Воля, Дикий степ, пороги Дніпра, Січ, свобода людського Духу, Честь та Гідність – це наш генетичний код, що береже країну, націю і державу, всупереч всім викликам долі та історії.
Юлія Тимошенко: Майдан – це щеплення від диктатури
Про це лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook, вітаючи українців з Днем гідності.


Юлія Тимошенко переконана: Майдан показав, що прості, звичайні люди можуть бути вищими за так звану еліту. Політики іноді зраджують майдан, капіталізують його здобутки, намагаються "вивести перемогу людей в кеш, в посади, в особисті дивіденди". Однак Майдан сильніший за політиків і за політику. Майдан – це не акт, це – процес. І кожен президент, кожен політик, кожен державний діяч має затямити: Майдан не «був», Майдан – є! Він нікуди не подівся, не зник, не пішов в забуття. Він не має терміну давності.


Лідер партії "Батьківщина" наголосила на тому, що Україна двічі за 10 років отримала власне щеплення від диктатури, від беззаконня та безвідповідальності політиків. А «Революція гідності навіки вписана в літопис країни. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за свободу України, за право нації бути вільною, гордою, незалежною!».
Погода, Новости, загрузка...