Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2018, 12:13

Юлія Тимошенко: Ми захистили безцінний скарб України – землю

Пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі стала перемогою патріотів і показала, хто дійсно дбає про національні інтереси України, а хто – про власне збагачення.
Юлія Тимошенко: Ми захистили безцінний скарб України – землю
Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла журналістам у кулуарах парламенту після ухвалення законопроекту 9355-5, який одностайно підтримала фракція «Батьківщини».

Юлія Тимошенко зазначила, що скасування мораторію до президентських виборів позбавило б Україну безцінного скарбу – української землі.

Лідер партії «Батьківщина» звернула увагу на те, що президентська фракція фактично зривала голосування, а в підсумку продовження мораторію підтримала лише третина депутатів БПП.

Юлія Тимошенко акцентувала увагу на тому, що родина президента Петра Порошенка є «потужними латифундистами, які в тіні прибрали до рук до мільйона гектарів сільськогосподарської землі».

Лідер партії «Батьківщина» запевнила, що після перемоги на президентських виборах нова команда повністю змінить стратегію поводження з сільськогосподарською землею.
Погода, Новости, загрузка...