Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2018, 11:33

Соціологія: Другий тур - Тимошенко та Зеленський, президент – Тимошенко

Чинний президент Петро Порошенко не потрапляє до другого туру президентських виборів. За головну посаду країни у фіналі змагатимуться Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський. Переможе – Юлія Тимошенко.
Соціологія: Другий тур - Тимошенко та Зеленський, президент – Тимошенко
«Якби вибори відбулися найближчим часом, до однозначного лідера Юлії Тимошенко, яка переважає всіх кандидатів майже вдвічі, міг би доєднатися Володимир Зеленський. Другий тур був би Тимошенко – Зеленський, де перемогла би Тимошенко. Такі є цифри сьогодні» - зазначив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович на прес-конференції в ІА «Інтерфакс», коментуючи безпрецедентне опитування, у якому взяли участь 40 тисяч українців.

Відповідно до проведеного наприкінці листопада - початку грудня опитування, похибка якого складає лише пів відсотка, підтримка чинного глави держави не дозволяє йому розраховувати навіть на проходження до другого туру.

Рейтинг Петра Порошенка нині лише третій і складає усього 11,1%. Це майже вдвічі менше за показники Юлії Тимошенко – 20.8%. Володимира Зеленського підтримують 13,4%.

Опитування проводилось з 16 листопада по 9 грудня 2018 року. У дослідженні, здійсненого за методом особистого інтерв’ю, взяли участь 40 000 респондентів, по 1600 у кожній області України (окрім окупованих територій Криму та Донбасу). Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури кожної області. Похибка на рівні України становить не більше 0.5%.
Погода, Новости, загрузка...