Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 января 2019, 12:49

Тимошенко розпочала похід у Президенти України

Урочистий з’їзд Батьківщини, на якому відбулось висунення в президенти Юлії Тимошенко, приємно здивував кількістю учасників. Більше 10 тисяч з усієї України! Думаю, що це була одна з наймасовіших подібних подій в історії України.
Тимошенко розпочала похід у Президенти України
У вщент заповненому столичному Палаці спорту буквально яблуку було ніде впасти і багатьом гостям довелось стояти в проході. Були присутні всі верстви населення: експерти, вчені, робітники, студенти… причому, молоді було особливо багато.

Символічно, що саме в День Соборності України знову об’єдналися люди з усіх регіонів України.

Тимошенко стала консолідуючим політичним лідером, який об’єднує українців незалежно від місця проживання. В своєму виступі вона заявила, що ні на крок не відступить від своєї мети – побудови Великої України. Саме заради цього і відбувається боротьба за президентське крісло. Лідерка Батьківщина назвала 2019 рік вирішальним для України.

Також вона пообіцяла приступити до реалізації Нового курсу одразу після виборів, бо часу в України лишилось дуже мало.

Тимошенко впевнена, що Україна зможе повернути Крим і Донбас назавжди. Цього вдасться добитися за допомогою розширеного формату перемовин Донбас плюс, а також створенню модерної української армії за стандартами НАТО. На її думку в Криму і на Донбасі живуть справжні патріоти, які з нетерпінням чекають на звільнення. Також Юлія запевнила, що на відміну від представників нинішньої влади ніколи не буде розглядати війну як свій прибутковий бізнес.

За даними багаточисленних соціологічних досліджень саме Юлія Володимирівна є найбільш вірогідним переможцем президентських виборів. І з’їзд, який відбувся 22 січня, дуже зміцнив у її прихильників віру в свої сили. А серед тих, хто прийшов її підтримати, були: члени родини, соратники, воїни АТО, перший президент України Леонід Кравчук, патріарх Філарет та багато інших. Також її підтримали і відомі закордонні політики, зокрема президент ЄНП Жозеф Доль та колишній Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Можна констатувати, що з такою потужною командою і всеохоплюючою підтримкою у Тимошенко є всі шанси на переконливу перемогу.

Микола Спірідонов,
політичний експерт
Погода, Новости, загрузка...