Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 00:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 февраля 2019, 11:28

Юлія Тимошенко розпочне перемовини з МВФ про зниження ціни на газ для населення

Під час Мюнхенської безпекової конференції лідер партії «Батьківщина» і кандидат в президенти України Юлія Тимошенко провела зустріч із Директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.
Юлія Тимошенко розпочне перемовини з МВФ про зниження ціни на газ для населення
Головною темою зустрічі була соціальна-економічна ситуація в Україні. Сторони детально обговорили перспективи економічного розвитку нашої держави та питання співробітництва між Україною та МВФ. Окремо йшлося про пріоритети та виклики на шляху впровадження реформ в Україні після президентських виборів.

Юлія Тимошенко наголосила на необхідності продовження співпраці з МВФ з урахуванням реальної ситуації в економіці та соціальній сфері. Відносини необхідно продовжувати, але на умовах, які не шкодитимуть інтересам українців.

Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що її команда через півроку після перемоги на президентських виборах планує виграти і парламентські. А тому вона ніколи б не гарантувала дворазове зниження тарифів, якби точно не мала механізму, як це можна зробити.

На українському ланчі під час Мюнхенської безпекової конференції кандидат у президенти висловила впевненість, що їй вдасться переконати МВФ у доцільності зниження тарифів для населення щонайменше вдвічі, яке нова влада планує здійснити одразу після інавгурації.

В свою чергу, народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин, коментуючи Мюнхенську зустріч Юлії Тимошенко та Крістін Лагард, зазначив, що МВФ готовий обговорювати нові умови співробітництва з Україною, які передбачатимуть зниження ціни на газ для населення. Команда Юлії Тимошенко завжди декларувала готовність продовжувати співробітництво із Фондом, однак на умовах, які враховуватимуть реальний стан економіки та рівень доходів людей.

Нагадаємо, що 15-16 лютого Юлія Тимошенко та Григорій Немиря брали участь у заходах Мюнхенської безпекової конференції, яка проходить у м. Мюнхен (Німеччина).
Погода, Новости, загрузка...