Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 апреля 2019, 15:53

Анжеліка Лабунська звинуватила СБУ у бездіяльності і політичній заангажованості

Як повідомляє Бердичів BIZ відомий на Житомирщині політик Анжеліка Лабунська висловила своє занепокоєння ситуацією з кадрами в Житомирській ОДА та анонсувала гучний арешт, який готує Служба безпеки України. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбук.
Анжеліка Лабунська звинуватила СБУ у бездіяльності і політичній заангажованості

Анжеліка Лабунська у свому дописі повідомила про те, що СБУ порушило кримінальну справу відносно директора департаменту Житомирської ОДА Світлани Гресь, яка була керівником виборчого штабу Петра Порошенка в Попільнянському районі. Лідер «Батьківщини» на Житомирщині розповіла, що Світлана Гресь тільки з початку 2019 року десять разів їздила «у справах» в Москву через Мінськ(…).

Також Лабунська анонсувала арешт даної особи, який мав би відбутися найближчим часом. Крім того, голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» розкритикувала роботу силовиків, які, на її думку, вже давно мали б звернути увагу на діяльність Світлани Гресь. «У мене є питання до СБУ: а де ви були раніше, чим саме вона займалася? А в Україні замість того, щоб працювати в інтересах держави, СБУ перетворили на машину для розправи над політичними опонентами і обдирання бізнесу», – заявила Анжеліка Лабунська.

Журналісти видання Бердичів BIZ за телефоном отримали коментар від Анжеліки Лабунської, в якому вона повідомила, що працівниками СБУ була отримана вказівка «не чіпати» Світлану Гресь до другого туру виборів Президента України. Саме тому пані Лабунська була вимушена повідомити у Фейсбуці про бездіяльність і політичну заангажованість СБУ.
Погода, Новости, загрузка...