Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:06
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 апреля 2019, 10:32

Юлія Тимошенко: Я дивлюсь з оптимізмом у майбутнє, але нас очікує велика робота

Хто б не переміг на президентських виборах, Юлія Тимошенко та її команда готові, засукавши рукава відповідально працювати заради майбутнього України та щастя її людей, заявила лідер «Батьківщини» на 12 Київському безпековому форумі «Невтомна хвиля: Стратегічний вибір України та Заходу».
Юлія Тимошенко: Я дивлюсь з оптимізмом у майбутнє, але нас очікує велика робота
За її словами, нині держава постала перед вибором: чи збережеться статус-кво кланово-олігархічного консенсусу, корупції, неефективності інституцій або ми зможемо все це поміняти, чи зможе політичне перезавантаження зробити українців щасливими, чи буде в державі справедливість.

Як би не завершилась президентська кампанія, нічого миттєво не зміниться, переконана Голова партії. Саме тому, наголосила вона, завдання всіх відповідальних державних діячів країни і друзів України – допомогти здійснити всеосяжні зміни. Для виконання цієї важкої роботи було створено фундаментальний документ - Новий курс. Над стратегією розвитку держави працювали сотні фахівців, які мають знання та досвід.

Окрім того, зауважила Юлія Тимошенко, майбутнє України залежатиме і від виконання країнами-гарантами Будапештського меморандуму міжнародних зобов’язань, взятих перед Україною в обмін на відмову від ядерного потенціалу. І зміна президента в нашій державі – це вікно великих можливостей, щоб посилити переговорні процеси, зауважила вона.
Погода, Новости, загрузка...