Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 апреля 2019, 13:07

Привітання Юлії Тимошенко з Великоднем

Дорогі мої!

Щиро вітаю всіх Вас з найбільшим та найсвітлішим нашим святом – Великоднем!

Перед святом всі дні Страсного тижня, відповідно до християнської традиції, називаються великими.
Привітання Юлії Тимошенко з Великоднем
Я ж мрію про те, щоб в Україну також нарешті прийшла Велика доба і Великі часи. Часи справжнього оновлення та перемог. За останні роки ми вже були і здивовані, і обурені, і налякані, і горді. Тепер прийшов час бути щасливими на своїй власній вільній Землі.

Бо ми варті того, ми заслуговуємо на це. Я звертаюся в ці дні молитвою до Господа Бога нашого, щоб він дав нам сил, дав мудрості й мужності жити гідно, незалежно і щасливо. Я хочу, щоб Україна стала успішною, я мрію, щоб ми згадали, що людина приходить у цей світ нести любов, повагу та добро ближньому своєму.

Для успіху нам, як ніколи нині потрібна єдність. Надто багато політики було в нашому житті останнім часом. Вона нас зіштовхувала в дискусіях і розводила по різні боки, вона сіяла нетерпимість та гнів. Вона розколювала країну і сварила родини. Треба нарешті відпочити від цього, треба повернутися до себе в мирі і радості. Тільки тоді, коли ми зрозуміємо, що маємо бути єдині – нас нікому не здолати, нам все під силу. Єдині - ми непереможні і недосяжні!

Я впевнена, що ми збережемо єдність і гідно здолаємо всі виклики, які стоять сьогодні перед нами, перед країною.

Я бажаю вам щастя, здоров’я, миру та радості. Я хочу, щоб всі цими днями зібралися у широкому родинному колі, сказали хороші, добрі, теплі слова одне одному. Підтримали ближніх своїх.

Весна приходить на Українську землю. Вона віщує нові й щасливі часи для України! Так і буде!

З світлим Святом! Христос Воскрес!

Юлія Тимошенко
Погода, Новости, загрузка...