Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 мая 2019, 10:34

«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько

«Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами, з якими зможе успішно реалізовувати реформи. Про це заявив народний депутат, заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі ЗІК.
«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько
«Цього року парламент оновиться. «Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами. Це буде сильна коаліція, яка зможе успішно працювати і реалізовувати у тому числі й Новий курс України. Ми не будемо створювати коаліції з тими, хто представляє колишню Партію регіонів, або хто сьогодні представляє корупційну владу», – наголосив він.

Іван Крулько звернув увагу, що одразу після інавгурації новий президент має показати свої кадрові позиції: хто у нього міністр оборони, міністр закордонних справ, Генеральний прокурор, голова Служби безпеки України, голова Національного банку України.

«Ці кандидатури у повноваженнях президента – і він їх має подати у ВРУ, а парламент – проголосувати. Саме по цих кандидатурах ми зрозуміємо, який вектор обрав новий президент і чи відповідатиме він тим очікуванням, які на нього поклав український народ», – зауважив депутат.

Також, на переконання Крулька, треба терміново змінювати склад уряду.

«Кабмін має відповідати за свої повноваження і виконувати ті зміни, на які очікують люди. Уряд, який діє зараз, і надалі працюватиме за старими схемами. Тому нам треба оновити склад Кабінету Міністрів», – підсумував представник «Батьківщини».
Погода, Новости, загрузка...