Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 мая 2019, 09:23

Юлія Тимошенко передала президенту документи, що дозволять знизити тарифи

Юлія Тимошенко передала президенту Зеленському розроблений її командою пакет указів і законів для зниження тарифів для населення, адже вважає це одним з перших важливих кроків, який має зробити новий президент, щоб люди відчули зміни вже сьогодні. Документи підготовлені за чинним законодавством.
Юлія Тимошенко передала президенту документи, що дозволять знизити тарифи
Політик наголосила: у плані дій є напрацьований проект указу про призупинення двох постанов уряду Гройсмана з необґрунтованим підвищенням цін на газ. Також серед указів – призначення двох людей в Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яка встановлює тарифи. Адже у президента є повноваження формувати НКРЕКП. Третій важливий документ – проект закону, який був заслуханий на засіданні профільного комітету і вже включений до порядку денного Верховної Ради - щодо передачі газу українського видобутку для споживання бюджетної сфери та на потреби населення, як це було до 2014 року.

Як наголосила Тимошенко, вона передає всі ці напрацювання своєї команди президенту, де «порахована кожна цифра, щоб не завдати збитків доходам бюджету».
Погода, Новости, загрузка...