Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 октября 2019, 11:48

Юлія Тимошенко: Час знижувати тарифи

З моменту зміни влади минуло вже більше, ніж сто днів. Проте тарифи на ЖКП і досі залишаються для людей непосильними, що є неприйнятним. Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко в коментарях парламентським журналістам.
Юлія Тимошенко: Час знижувати тарифи
Вона нагадала, що президент Зеленський казав, що для зниження тарифів потрібні лише дві умови – новий уряд і політична воля.

«Новий уряд сформований ще місяць тому. Час продемонструвати волю, – наголосила вона. – Ці тарифи є великою корупційною складовою в енергетичному секторі України. З людей беруть непомірні тарифи, а потім через корупцію зливають на офшорні рахунки».

Політик зауважила, що минуло вже пів року роботи нової влади, але Андрія Коболєва та всі його заступників, які працюють в НАК «Нафтогаз», так ніхто і не притягнув до відповідальності. Вони й надалі продовжують за рахунок завищених тарифів отримувати в мільйонах зарплати.

«Де нова політика? Де кінець епохи бідності? Є всі можливості, є система влади, щоб вже на наступний рік люди отримали інші тарифи, вдвічі нижчі, які можуть бути прибутковими для галузі. Ми не проголосуємо за бюджет, де залишатимуться старі тарифи та вся тіньова економіка», – сказала Голова партії.

Юлія Тимошенко нагадала, що «Батьківщина» надала президенту конкретний план, що треба робити для зниження цін на газ, а також покроково розповіла, як змінити НКРЕКП і як навести лад в «Нафтогазі».
Погода, Новости, загрузка...