Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 апреля 2021, 12:48

ЗМІ структурували спільні риси "Великого будівництва" Зеленського та плану Байдена

У своєму матеріалі “Що об'єднує Велике будівництво Байдена і Зеленського: 10 пунктів” журналісти видання “Обозреватель” структуровали спільні риси "Великого будівництва" президента України Володимира Зеленського та проєкту The American Jobs Plan американського президента Джозефа Байдена.
ЗМІ структурували спільні риси "Великого будівництва" Зеленського та плану Байдена
“Президент України Володимир Зеленський почав Велике будівництво як основний стратегічний проєкт в перші місяці 2020 року. У 2021 році новообраний президент США Джо Байден анонсував на літо цього року старт аналогічного проєкту під назвою The American Jobs Plan, щоб "врятувати майбутнє Америки”, - нагадали у ЗМІ.
 
Вони навели 10 яскравих прикладів співпадіння “будівництв” Зеленского и Байдена. До них відноситься, зокрема, створення робочих місць, стратегія розвитку економіки, будівництво доріг, мостів, шкіл та дитсадків, а також медичних закладів та аеропортів, програма з підвищення доступності житла, інструмент боротьби із зовнішніми опонентами, а також - підтримка суспільства і критика політичних опонентів.
 
“У США не приховують, що вклади в інфраструктуру необхідні для боротьби з зовнішніми опонентами. "Американський план зайнятості - це інвестиція в Америку, яка створить мільйони якісних робочих місць, відновить інфраструктуру нашої країни і дозволить Сполученим Штатам обійти Китай", - йдеться на офіційному сайті Білого Дому. 
 
Для України інфраструктурний план Зеленського також є важливим знаряддям у протистоянні з РФ. Адже немає більш дієвого засобу для контрпропаганди, ніж нові європейські дороги та лікарні. Водночас, як в США, так і в Україні стратегічні плани влади витримують критику з боку політичних опонентів. 
 
“Що ж, критика опонентів - нормальна практика в будь-якій країні. Головне - щоб вона була конструктивною”, - резюмується в матеріалі.

Раніше заступник керівника Офісу президента та координатор Великого будівництва Кирило Тимошенко повідомив, що у 2021 році президентську програму буде розширено за рахунок таких напрямків: доступне іпотечне кредитування та фінансовий лізинг, розбудова мережі регіональних авіахабів, створення державного авіаперевізника, розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів між найбільшими містами, розбудова соціальної інфраструктури. 
Погода, Новости, загрузка...