Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 августа 2021, 10:38

«Батьківщина» Тимошенко єдина реальна сила в Україні, що переймається проблемами людей – експерт

Серед усіх опозиційних сил лише «Батьківщина» Тимошенко не просто системно та аргументовано критикує дії влади, а й пропонує реальні рецепти розв’язання найболючіших проблем, дослухається до думки народу та відстоює національні інтереси.
«Батьківщина» Тимошенко єдина реальна сила в Україні, що переймається проблемами людей – експерт
Це дало змогу команді опинитися на другому місці у партійному рейтингу, а її лідерці – тримати першість за темпами нарощування довіри українців.

Про це пише знаний політолог Віктор Небоженко на своїй Фейсбук-сторінці.

«На політичному полі України склалася дивна ситуація, коли в політичному житті країни практично відсутні опозиційні сили, здатні сильно впливати на поведінку влади. Винятком є тільки партія «Батьківщина» Тимошенко, яка протягом багатьох років чітко веде свою опозиційну лінію проти антинародної політики влади», – вважає експерт.

За його словами, партія «Голос» розвалилася через «обслуговування інтересів Офісу президента», а опозиційність «Євросолідарності» Порошенка та ОПЗЖ «диктується винятково питанням самовиживання, а не інтересами експлуатованих виборців».

У цій ситуації, як вказує політолог, команда Тимошенко виявилася єдиним справжнім критиком чинної соціальної та економічної політики влади, а сама лідерка «Батьківщини» точно знає, що насправді хвилює мільйони українців.

«Зараз, опинившись єдиною ефективною опозиційною силою в країні, Тимошенко починає збирати навколо себе загони незадоволених виборців, що дозволило їй посісти друге місце в загальнонаціональних рейтингах. Її позиція передбачувана і зрозуміла виборцям. Вона відкрито критикує уряд і Офіс президента Зеленського в питаннях землі і тарифів на комунальні послуги, показуючи до яких негативних наслідків для населення й країни в цілому можуть призвести ці дії», – вказує експерт.

За його прогнозами, саме справжня опозиційність і захист інтересів громадян забезпечать у майбутньому політичному сезоні команді Тимошенко стійкі позиції та підтримку українців.

Нагадаємо, за даними останнього опитування групи «Рейтинг», Юлія Тимошенко є лідером за темпами нарощування довіри людей. За цим показником вона обійшла навіть президента Володимира Зеленського. Водночас дослідження КМІС засвідчило, що «Батьківщина» за останні місяці суттєво наростила підтримку і вийшла на другу позицію у партійному рейтингу. Таке стрімке зростання експерти пояснюють тим, що дедалі більше людей бачать в команді Тимошенко єдину реальну альтернативу «слугам народу», а також схвально ставляться до політики «Батьківщини» на захист землі й стратегічної власності, протидії підвищеною тарифів та цін.
Погода, Новости, загрузка...