Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 октября 2014, 09:26

До громадських організацій, українських та іноземних спостерігачів, свідомих громадян України, усіх, кому не байдуже майбутнє держави

Вибори 26 жовтня вперше за всю новітню історію України мають шанс стати демократичними, прозорими і справедливими. І ці вибори – найкраща люстрація для всіх тих кандидатів, які вже працювали в парламенті. Тільки виборці, розумні та мудрі люди, мають вирішити, кому довірити представляти свої інтереси. Саме так має відбуватися очищення влади. Саме люди мають вирішувати, кому з кандидатів в народні депутати знову вручити мандат своєї довіри чи відкликати його.
До громадських організацій, українських та іноземних спостерігачів, свідомих громадян України, усіх, кому не байдуже майбутнє держави
На жаль, вимушений констатувати, що позачергові парламентські вибори в одномандатному виборчому окрузі № 64 позначені великою кількістю бруду, безпідставних і голослівних звинувачень, маніпуляцій фактами, тиску на виборців та провокаціями. Упродовж останніх двох місяців – чи не найкоротшої в історії України парламентської виборчої кампанії – я та мої прихильники відчули все це на собі.

Хтось, очевидно, дуже боїться мого високого рейтингу і підтримки з боку виборців. В останні дні передвиборної кампанії в хід пішли відвертий жорсткий адміністративний тиск, погрози, провокації, залякування та шантаж виборців, які хотіли б бачити мене народним депутатом України й надалі. Людей, які мене підтримують, змушують змінювати свою думку, шантажуючи звільненнями з роботи, невиплатою соціальної допомоги тощо. В інформаційному просторі з’являється безліч публікацій з розряду «чорного піару», в телеефір запускаються відверто постановочні сюжети, а на окрузі – засилля брудної поліграфічної продукції. Політичні опоненти не шкодують ні грошей, ні репутації інформаційних видань...

Що це, як не пряме порушення Конституції та виборчого законодавства?
Я веду відкриту та прозору передвиборчу кампанію, яка базується на реальних справах і планах, а не словах. І я маю намір перемогти у відкритій та чесній боротьбі.

Закликаю Вас прийти 26 жовтня на виборчі дільниці у 64-му одномандатному виборчому окрузі, щоб забезпечити прозорість і демократичність виборів, які сьогодні вкрай необхідні державі та суспільству, і не допустити фальсифікацій волевиявлення.

Закликаю політичних опонентів не робити виборців заручниками політичної ситуації, не змушувати їх насильницькими методами віддавати свій голос за кандидатів у народні депутати, а дати їм можливість вільно обирати.

Закликаю всіх довести, що Україна дійсно змінилася і ми можемо провести вибори чесно, прозоро і без використання адмінресурсу!

народний депутат,
кандидат в народні депутати України Володимир Пехов
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...