Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 февраля 2012, 18:22

Балюрко Віктор Степанович

Народився 16 січня 1961 року в селі Підлуби Ємільчинського району Житомирської області.
Балюрко Віктор Степанович
У 1978 році закінчив Підлубську середню школу, під час навчання, у 1973 році, закінчив Ємільчинську музичну школу по класу баяна. Після завершення навчання рік пропрацював у рідній школі старшим піонервожатим.

У квітні 1979 року був призваний до лав Радянської Армії. До січня 1980 року військову службу проходив у м. Броди Львівської області. У лютому 1980 року відбув до Республіки Афганістан, де ніс службу до травня 1981 року. У жовтні 1999 року Указом Президента України був нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни»

По закінченні військової служби вступив до Житомирської філії Київського політехнічного інституту. Проте, у листопаді 1983 року залишив навчання та повернувся до рідного села Підлуби, де був призначений на посаду директора сільського Будинку культури, звідки і розпочав свій трудовий шлях у сфері розвитку галузі культури.

З 1983 по 2005 роки пройшов шлях від директора сільського Будинку культури (1983 – 1986 роки) до начальника управління культури Житомирської обласної державної адміністрації (вересень 1998 – лютий 2005 років). За значний особистий внесок в розбудову галузі культури в березні 2003 року Указом Президента України Віктору Степановичу Балюрку було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

Вирішивши присвятити себе і свої здібності розвитку культурно-освітньої галузі, закінчив (1990 рік) Київський державний інститут культури і здобув кваліфікацію «Культурно-освітній працівник, організатор-методист клубної роботи», а у 1998 році, по закінченні навчання в Українській Академії державного управління при Президентові України, отримав кваліфікацію магістра державного управління.

Одружений, має трьох доньок.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...