Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 июня 2011, 18:58

Депутатів Житомирської міськради попросили відзвітувати про виконання передвиборчих обіцянок

такою ініціативою виступили місцеві громадські діячі Владислав Пучич, Дмитро Ткачук,
В Житомирі 8 червня стартувала громадська кампанія контролю за діями місцевої влади. Відтепер, в місті перевірятимуть на виконання усі публічно дані обіцянки депутатів міськради та інших чиновників держустанов.

З такою ініціативою виступили місцеві громадські діячі Владислав Пучич, Дмитро Ткачук, Віталій Кічкурук та Дмитро Сінченко.

Про перші спроби перевірити виконання обіцянок розповідає голова ЖОО ВМГО "Демократичний Альянс" Дмитро Ткачук:

9 травня вступив в дію Закон “Про доступ до публічної інформації”, який надав громадськості реальні механізми впливу на владу. Використовуючи даний Закон, 7 червня ми направили 38 запитів до всіх депутатів-мажоритарників, а також політичних сил, представлених у Житомирській міській раді. Ми попросили народних обранців надати їх передвиборчі програми та стан їх виконання.

Владислав Пучич, “Спілка ініціативної молоді”:

5 червня виповнилось 7 місяців з моменту набуття повноважень депутатами нинішньої міськради. Половина депутатського корпусу обиралась за партійними списками, а половина — за мажоритарною системою по виборчих кругах. Місцеві осередки партій знаходяться в полі уваги ЗМІ, Аа отже і мешканцям міста відомо про їхні реальні дії. Про те. Що відбувається на виборчих округах невідомо майже нічого.

Таким чином. Дана компанія покликана насамперед поінформувати громадськість про усі ті виконані чи досі невиконані обіцянки, які були дені перед виборами. Зокрема. За підрахунками фахівців, міський голова Володимир Дебой особисто не виконав 50 обіцянок зі своєї передвиборчої кампанії. Ще майже 100 невиконаних обіцянок на рахунку очільника області Сергія Рижука та інших представників “Партії регіонів” в Житомирі.
Погода, Новости, загрузка...