Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 02:50
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июня 2011, 09:49

На ремонт Житомирської філармонії вже виділено 150 тис. гривень

Для Житомирської обласної філармонії придбано обладнання і предметів довгострокового
За травень 2011 року на капітальний ремонт приміщення літературно-меморіального музею ім. В. Г. Короленка було спрямовано 105,6 тис. грн., на поточний ремонт приміщення Житомирської обласної філармонії - 149,9 тис. грн., ремонт даху Словечанського музею партизанської слави Полісся – 90 тис. грн., поточний ремонт спортзалу Житомирського музичного училища ім. В. С. Косенка – 40 тис. грн. – повідомляє управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації.

Для Житомирської обласної філармонії придбано обладнання і предметів довгострокового користування на суму 50,1 тис. грн. На заходи, спрямовані на пожежну безпеку обласної бібліотеки для юнацтва, гуртожитку та їдальні Житомирського училища культури і мистецтв ім. В. Огієнка, використано 114,7 тис. грн.

Обласною універсальною науковою бібліотекою ім. О. Ольжича у травні було придбано та встановлено програмне забезпечення на суму 22,0 тис. грн. для роботи житомирського регіонального тренінг-центру «Біблеоміст».

Протягом травня були поповнені фонди обласної бібліотеки для юнацтва на суму 19 тис. грн. На ІІ півріччя 2011 року здійснено передплату україномовних періодичних видань обласною бібліотекою для юнацтва у сумі 24,5 тис. грн., обласною бібліотекою для дітей – у сумі 12,0 тис. грн.

Житомир.info
Погода, Новости, загрузка...