Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 21:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2015, 20:17

У Житомирі презентують перший в Україні Електроавтобус

Завтра, 26.05.2015 розпочнеться автопробіг Електроавтобуса. Старт о 07.00 з м. Мала Олександрівка. О 13:00 26.05.2015 року Електроавтобус буде в м. Житомирі на Соборному майдані в центрі міста.

Запрошуємо Вас на презентацію першого в Україні Електроавтобуса, виготовленого на Луцькому підприємстві «Санрайз», яки й по своїм технічним параметрам не уступає іноземним аналогам, а по параметрам енерговитрат та шуму переважає іноземні аналоги. Новий електроавтобус , в першу чергу — це економія палива. В день на кожному автобусі автотранспортне підприємство може економити до 50 доларів . Окрім цього, це екологічно чистий транспорт без викидів у атмосферу, який не потребує утилізації.

Електроавтобус виготовили на базі моделі "Богдан", демонтувавши двигун внутрішнього згорання і поставивши електричний. Також замість паливного баку встановили акумуляторні батареї з виходом до розетки. Український електроавтобус може проїхати без підзарядки 250 км. Заряджається від електромережі в 380 вольт. Зарядка відбувається від 3 годин . Ш видкість електроавтобуса до вісімдесяти кілометрів за годину. На 100 кілометрів необхідно лише 50 кіловат електроенергії.

Електроавтобус – це унікальний та інноваційний проект в Україні. Презентація відбудеться за участю головного конструктора електроавтобуса – Полтавця В'ячеслава Михайловича.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...