Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 20:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2011, 08:53

Житомирщину відвідав секретар ЦК КПУ Георгій Буйко

Заклик комуністів боротися із свавіллям у сфері ЖКГ, стрімко зростаючими цінами на послуги
У ці вересневі дні до багатотисячної реклами Житомира колоритно вписалися білборди з написом: «Народний референдум. Ми проти грабіжницьких тарифів! Підтримай вимоги КПУ: не більше 10% від доходу сім’ї!» Символіка Компартії України, червоний колір. Саме таким побачив обласний центр секретар ЦК КПУ Г.В. Буйко, який побував на Житомирщині.

Заклик комуністів боротися із свавіллям у сфері ЖКГ, стрімко зростаючими цінами на послуги нагадав людям про радянську добу, коли вони безкоштовно отримували квартири, а за газ, тепло і воду платили копійки. Тоді ніхто з них і гадки не мав, що настануть часи, коли вони замерзатимуть в оселях, а через борги їх викидатимуть з домівок на вулицю.

Тож люди охоче підходять до червоних наметів, беруть бюлетені Всенародного опитування, ставлять своє «так» у підтримку ініціаторів референдуму. І таких – з кожним днем більшає: кількість їх уже досягла декількох десятків тисяч.

За повідомленням Прес-служби Житомирського ОК КПУ, а от антинародним реформам влади вже сказали своє рішуче «ні» понад тисячу бердичівлян, які не тільки проголосували бюлетенями, а й провели масову протестну акцію. Про це в розмові з секретарем Центрального Комітету повідомив перший секретар міськкому партії О.Л. Зайков.

Георгій Володимирович цього дня працював не лише в Бердичеві, а й знайомився з роботою Андрушівської та Бердичівської районних парторганізацій, спілкувався з ідеологічними активістами, котрі працювали в агітпалатках. Особливо цікавився ходом Всенародного референдуму, тими проблемами, які найбільше хвилюють людей. А наступного дня його шлях проліг через Червоноармійський, Ємільчинський та Олевський райони. Тут Георгій Буйко побачив чимало конкретних справ, які вирішують місцеві комуністи в ході проведення референдуму. Зокрема, стрибізькі партійці відремонтували і впорядкували сільський стадіон, зробивши з нього зразково-показовий, подарували молоді музичний центр, і тепер вона має змогу налагодити гарне дозвілля.

Було що показати секретарю ЦК і комуністам села Рудня-Іванівська Ємільчинського району. Це ж бо за їхньої допомоги впорядковано вулиці, збудовано місток через місцеву річку, оновлено Будинок культури. А ще в центрі села стала до ладу православна церква Московського патріархату, за що віруючі щиро вдячні голові сільради комуністу Олександру Дмитровичу Дідусу.

Георгію Володимировичу, як голові Антифашистського комітету України, було що порадити олевським комуністам, які ведуть активну боротьбу з місцевим неофашистським охвістям. Окрім того, є на їхньому рахунку й інші добрі справи. Бо це олевські партійці не допустили закриття малокомплектних шкіл, домоглися відновлення руху приміського дизель-поїзда «Олевськ-Коростень» тощо. За всім цим – наполеглива, кропітка робота і райкому, очолюваного М.В. Макарчуком, і первинних партосередків. Ними проведені тисячі бесід з людьми, зібрані сотні підписів, в тому числі на підтримку питань, винесених Компартією на Всенародний референдум.

Під час перебування в області секретар ЦК Г.В. Буйко взяв участь і виступив на обласній науково-практичній конференції, присвяченій Дню партизанської слави.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...