Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 сентября 2015, 21:36

З Луганщини повернуся зведений загін житомирських правоохоронців

2 вересня після чергової ротації зі сходу країни повернулася сотня працівників міліції, які у складі зведеного загону забезпечували правопорядок на Луганщині. Правоохоронців зустрічали квітами, дружніми рукостисканнями і міцними обіймами. Зведений загін з далекого відрядження традиційно зустрічали у дворі обласного УМВС Житомирщини керівництво Управління, колеги, рідні та друзі.
З Луганщини повернуся зведений загін житомирських правоохоронців
На сході житомирські міліціонери несли службу на блокпостах, залучалися до патрулювання окремих населених пунктів, охорони стратегічних об’єктів, інших важливих службових завдань.
Про благополучне повернення усієї сотні правоохоронців керівництву УМВС Житомирщини доповів командир зведеного загону Дмитро Нікурадзе.

– Раді вітати на поліській землі усіх вас живих і здорових. Дякую кожному за сумлінність і професіоналізм, проявлені під час виконання нелегких завдань у зоні проведення АТО, за притаманні вам патріотизм, сміливість і силу духу, які допомагали вам упродовж тривалого відрядження. Особлива подяка родинам наших працівників за терпіння і витримку, за розуміння міліційної служби. Спасибі батькам, які виховали гідних синів України та спонукали їх до чесної та сумлінної служби, - відзначив у вітальному слові начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик.

Одразу потому новоприбулих огорнули обіймами та теплими поцілунками рідні та близькі, які впродовж довготривалого місяця чекали на повернення своїх батьків, братів, чоловіків і товаришів.

– Щодня чекали дзвінків, хвилювалися, молили Бога, щоб оберігав наших хлопців від усього лихого, щоб скоріше вони повернулися додому, - не приховуючи сліз радості від зустрічі зі своїм зятем, каже Ніна Стаховська.

Враженнями від далекого відрядження, в яке поїхав уперше, поділився міліціонер Вадим Селецький. Серед іншого, він зазначив, що під час забезпечення охорони громадського порядку на День незалежності України учасники святкових заходів, місцеві жителі, приватні підприємці не соромилися вголос висловити подяку правоохоронцям за мирне життя і можливість спокійно працювати в їх рідному краї. Як зізнаються правоохоронці, такі слова і підтримка населення лише додають їм наснаги та витримки для виконання нелегких службових завдань.

Після короткого відпочинку новоприбулі міліціонери візьмуться за виконання службових обов’язків безпосередньо на Житомирщині.

З Луганщини повернуся зведений загін житомирських правоохоронців

З Луганщини повернуся зведений загін житомирських правоохоронців
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...