Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 сентября 2011, 09:12

З понеділка 26 вересня в Житомирі працюватиме нова автостанція "Глобал"

Будівництво автостанції - інвестиційне зобов’язання ТРЦ «Глобал UA» перед містом. Це не
В рамках третього Дня народження «Глобал UA» підготував вагомий подарунок для усього Житомира – 24 вересня відкрилась нова третя автостанція в місті зі сторонни входу у центральний речовий комплекс.

Свою роботу автостанція розпочне уже з понеділка 26 вересня.

- Будівництво автостанції - інвестиційне зобов’язання ТРЦ «Глобал UA» перед містом. Це не прибутковий звичайно проект, але це слід було зробити. Ми пообіцяли – і ми виконали – відзначив генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко.

- Станцію розраховано на 400 рейсів щодоби. Туди прибуватимуть та звідти відправлятимуться маршрути на Зарічани, Довжик, Тетерівку, Дениші та інші населені пункти, – додав директор підприємства «Житомиравтотранссервіс» Олексій Рисіч.

За його словами поки що ця автостанція, яка має 9 платформ, повинна допомогти розвантажити автостанцію на Житньому ринку, але технічні можливості дозволяють перенести сюди із площі Перемоги відправлення маршруток на Київ.

- Стосовно Києва, стосовно площі Перемоги – це не наша компетенція, а компетенція київської та житомирської міських влад, а також власникі маршрутів. Нехай домовляються. Ми готові прийняти усіх, місця достатньо, - каже Олексій Рисіч.

Наразі, маршрутки відправлятимуться у Бердичівському, Новоград-Волинському, Коростенському та Чуднывському напрямку. Згодом плануэться організувати міжміське сполучення зі Львовом, Києвом та Рівним.

Попри те, що автостанція "Глобал" працюватиме вже з 26 вересня без перерв та вихідних, її й надалі планують укомплектовувати. Зараз там є зал для очікування, пять кас, лише 4 лавки для 9 платформ і поки що нема туалету. Але найближчим часом усе необхідне зявиться.

20 минут
Погода, Новости, загрузка...