Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 сентября 2011, 09:14

Директор ТРЦ Глобал UA Микола Буряченко: Нова автостанція - виконане соціальне зобовязання перед містом

Перерізали символічну стрічку, відкрили приміщення автостанції, де є каси, невеликий зал
Сьогодні у Житомирі відкрили нову автобусну станцію. Тепер до "Глобала" і з "Глобала" відправлятимуться автобуси.

Перерізали символічну стрічку, відкрили приміщення автостанції, де є каси, невеликий зал очікування. Директор ТРЦ "Глобал UA" Микола Буряченко каже, що відкриття автобусної станції стало демонстрацією виконання інвестиційних зобов'язань ТРЦ "Глобал UA" перед Житомиром.

Микола Буряченко: "Перші автобуси підуть знашого автовокзалу у понеділок. Сьогодні ми тільки його відкриваємо, а вже після нашого дня народження він почне свою активну роботу. Все продумано грунтовно: рух автобусів парковкою "Глобала" спрямований так, що вони навіть не перетинатимуться - приїжджі автобуси під'їжджатимуть на автостанцію з однієї сторони, а ті, що відправлятимуться в рейс - з іншої."

Олексій Рисіч, директор «Житомиравтотранссервіс» повідомив Репортер Житомира про те, що нова автостанція покликана розвантажити трафік житомирського центрального автовокзалу та автостанції на Житньому ринку. Зокрема, на автостанції "Глобала" функціонуватиме Коростенський, Новоград-Волинський, Чуднівський, Бердичівський напрямок. В подальшому планується відправляти і приймати автобуси на Львів, Рівне, Київ.

Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...