Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 18:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 сентября 2011, 09:27

На Житомирському телебаченні борються з корупцією своїми методами

В ході програми Ігор Піляєв надав вичерпні відповіді на запитання ведучого програми
Житомирська обласна державна телерадіокомпанія започаткувала на своїх телерадіоканалах нову тематичну програму «Антикорупція», мета якої – всебічне висвітлення боротьби центральних i регіональних органів влади з корупційними явищами.
Нещодавно гостем цієї програми став начальник відділу внутрішньої безпеки ДПА у Житомирській області Ігор Піляєв. Головна тема програми «Зловживання службовим становищем в органах державної податкової служби».
Начальник відділу внутрішньої безпеки ДПА в області докладно проаналізував аспекти боротьби з проявами корупції в органах податкової служби, навів факти оперативного реагування на випадки порушень антикорупційного законодавства та звернув особливу увагу телеглядачів і радіослухачів на соціально-психологічні передумови виникнення корупційних діянь.
В ході програми Ігор Піляєв надав вичерпні відповіді на запитання ведучого програми Юрія Омельченка, серед яких перш за все були запитання, які завжди найбільше цікавлять громадськість:
- Що таке корупція, її головні прояви і ознаки?
- Як давно створений відділ протидії корупції в податковій службі, кому підпорядковується і чи є його діяльність по-справжньому ефективною?
- Які найбільш цікаві випадки, коли працівникам відділу вдавалося розкрити злочин і довести вину учасників?
- Хто найчастіше потерпає від корупції?
- Які специфічні риси антикорупційної діяльності в органах державної податкової служби?
- Чи траплялися випадки залякувань працівників відділу, що незмінно пов’язано з високим ступенем ризику такої діяльності?
- Яка відповідальність за корупційні дії?
На завершення програми Ігор Вікторович нагадав, що в державній податковій службі діє єдиний для всієї України телефонний номер інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби України 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), за яким громадяни можуть повідомити про зловживання, корупційні діяння та інші неправомірні дії з боку працівників органів ДПС.

0412.in.ua
Погода, Новости, загрузка...