Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 09:46
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 сентября 2011, 11:01

Житомирський ФК "Арсенал" вдома зіграв внічию з бердичівлянами

Рахунок в зустрічі першими відкрили саме гості ще всередині першого тайму. Відзначився
У Х турі чемпіонату області житомирський ФК «Арсенал» на своєму полі розійшовся миром, 1:1 з найпринциповішим суперником — ФК «Бердичів».

Рахунок в зустрічі першими відкрили саме гості ще всередині першого тайму. Відзначився Володимир Креденцер. Втім вже за декілька хвилин житомирянам вдається відігратись. Після цього обидві команди почали грати набагато активніше, проте результату це не принесло жодній з сторін. Надійно грав як захист, так і воротарі обох команд. А під кінець першого тайму житомиряни не змогли реалізувати пенальті. В другому таймі рахунок так само не змінився, хоча моменти були в обох команд. Житомирянам трохи не вистачало злагодженості і гостори атак, щоб пройти захист бердичівлян.

- Цього сезону нам ніяк не вдається обійти Бердичів. Двічі програли, коли цього могло і не бути, а зараз знову трохи не вистачило. Але ми не ставимо ніяких глобальних завдань. Маємо деякі проблеми зі складом. Фактично, в нас в кожній грі стратегію і тактику потрібно вибудовувати по новому, - прокоментував гру головний тренер ФК «Арсенал» Микола Подраний. - Є велике бажання хлопців, але зіграності не вистачає. В цій грі в нас було чотири нові гравці. Сьогодні на полі грали два гравці 95-го року народження, один 94-го і два чоловіки 93-го. П’ять чоловік — 16-17 років, які вперше виходять на таку гру. В декого ще коліна трхи трясуться і він в собі не зовсім певен. Але це з часом пройде. Ми хочемо зараз виховати своїх гравців. А результат прийде з часом.


Поки житомиряни знаїодяться на четвертій позиції в турнірній таблиці, маючи в активі 14 очок. Але в запасі житомирян ще дві незіграні зустрічі першого кола — домашні ігри з ФК «Бараші» та ФК «Авангард», а також половина другого кола в запасі. Тож житомиряни ще мають всі шанси поборотись за звання чемпіона.

Вже цього тижня «Арсенал» має зіграти пропущену гру з ФК «Бараші».

20 минут
Погода, Новости, загрузка...