Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 07:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 сентября 2011, 13:57

Пдприємці області ніяк не можуть відмовитися від ведення грального бізнесу, незважаючи на офіційну його заборону

На Житомирщині упродовж цього року працівники управління державної служби по боротьбі
На Житомирщині упродовж цього року працівники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС в області з початку року припинили діяльність 16 підпільних гральних закладів, де вилучили 165 одиниць грального обладнання.

Останнім часом на приміщеннях колишніх гральних залів з’являються назви «Інтерактивний клуб» чи «Зал відеорозважальних атракціонів». За інформацією обласного МВС, крім свого офіційного призначення, такі клуби виконують ще одну функцію. А саме – дають можливість грати у віртуальних казино. Подібні заклади сьогодні виявлені оперативниками в Житомирі та районі, Новограді-Волинському та Коростені.

Правоохоронці нагадують їх власникам, що за неправомірні дії їм загрожує не лише штраф, а й позбавлення права займатися певною діяльністю. Окрім того, прибуток від проведення азартної гри підлягає перерахуванню до держбюджету.
На даний час до суду подано позови про стягнення з 4 порушників фінансових санкцій на суму понад 25 млн. гривень. Водночас завершено розслідування 8 із 15 порушених кримінальних справ, які наразі розглядаються в судах.
Погода, Новости, загрузка...