Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 сентября 2011, 08:43

В Житомирській області Мерседес "наїхав" на трактор

Наступного дня сталася ще одна аварія. Водій автомобіля, 79-річний житель селища Ружина, при
26 вересня вночі на 13 км автодороги Бердичів – Хмільник у Бердичівському районі водій Мерседеса, 38-річний житель Вінницької області, зіткнувся з трактором під керуванням 67-річного бердичівлянина. Тракторист рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми. Постраждали також і пасажири автомобіля - 18-річна дівчина та 19-річний млодий чоловік, жителі Вінницької області, яких з ушкодженнями було терміново госпіталізовано.

Наступного дня сталася ще одна аварія. Водій автомобіля, 79-річний житель селища Ружина, при виїзді з рівнозначного перехрестя польової дороги не надав переваги в русі та зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП літній водій та його 79-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження, з якими їх було доставлено до лікарні.

Загалом впродовж минулої доби на автошляхах Житомирщини зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди. Внаслідок цих ДТП 9 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Ольга Номерчук, УДАІ УМВС в Житомирській області.

1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...