Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2011, 09:06

Депутати міської ради визначили долю багатоквартирного будинку по вул. Спартаківській, 45а

Щоправда, на цьому сесія не скінчилася. Слово попросив депутат від КПУ Олександр Зайков
На дев’ятій позачерговій сесії депутатів Бердичівської міської ради на їх розгляд було винесено одне-єдине питання: чи затвердити план сервітутного землекористування та надати Подільському управлінню капітального будівництва Міністерства оборони України право безоплатного користування земельною ділянкою по вул. Спартаківській, 45а. для завершення будівництва 30-ти квартир у недобудованому багатоповерховому будинку.

Володимир Пономарчук, заступник Бердичівського міського голови: «Справа в тому, що у підрядників, які виконували роботи, у свій час виникло питання про вартість робіт. Оплата здійснюється так: 95% оплачується до здачі в експлуатацію і решта доплачується після здачі. 360 тисяч вділило МО, 520 — замовник. В результаті спірних дій між МО і фірмою “Сервіс Нова”, у 2008-му році МО, визнаючи неправильність своїх дій, приймає рішення передати підряднику 2 квартири для їх реалізації і за ці кошти завершити споруджувальні роботи.»

Підрядник бере дві квартири, реалізує їх, але роботи по завершенню будівництва не проводить. Знову суди, які нічого не дали. Тому Міністерство оборони виділило 300 тис. грн. на закінчення будівельних робіт. Але, щоб це відбулося, потрібне відповідне рішення сесії міської ради. Депутати, заслухавши усю інформацію з цього приводу, одноголосно проголосували за те, щоб надати Подільскому управлінню цю земельну ділянку.

Щоправда, на цьому сесія не скінчилася. Слово попросив депутат від КПУ Олександр Зайков, який розповів колегам про ще одну неприємну для комуністів ситуацію.

Олександр Зайков, депутат Бердичівської міської ради: «В эту ночь с 25-го на 26-е на здании БККПУ была сделана надпись “гестапо”, нарисована фашистская свастика и сорван партийный флаг. Я уверен в том, что ни одна политическая организация города, представлена депутатами в горсовете, не имеет к этому никакого отношения.»

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Я думаю, що ті події, які відбуваються, і ті свастики, це те, чого в Бердичеві ніколи не було і не повинно бути. У Бердичеві люди завжди аргументовано доводили свою правду, а не діяли такими методами, як тільки що було сказано.»

Прохання Олександра Зайкова до депутатів проголосувати за осудження цих дій невідомих людей, зала підтримала. Тепер справа залишилась за правоохоронними органами.

cityukraine.info
Погода, Новости, загрузка...