Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 сентября 2011, 14:08

Губернатор Житомирщини провів засідання колегії облдержадміністрації

Колегія розглянула питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати
28 вересня голова обласної державної адміністрації С.Рижук провів засідання колегії облдержадміністрації, у ході якої обговорено завдання місцевих органів влади, окреслені Президентом України В. Ф. Януковичем на засіданні Ради регіонів.

Колегія розглянула питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та рівень оплати праці в області; завершення підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період та початок опалювального сезону 2011/12 року; хід виконання розпоряджень голови облдержадміністрації з питань будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг державного значення і доріг комунальної власності; завдання обласної та районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, що випливають із промови Президента України В.Януковича на засіданні Ради регіонів 15 вересня 2011 року. Участь у засіданні колегії також взяли: голова обласної ради Й.Запаловський, Житомирський міський голова В.Дебой, перший заступник голови облдержадміністрації М.Олещенко, заступник голови – керівник апарату обласної адміністрації О.Никитюк, заступники голови обласної державної адміністрації В.Балюрко, М.Дейсан, В.Куницький.

Відкриваючи роботу колегії, С.Рижук привітав О.Торбаса із призначенням на посаду начальника управління охорони здоров´я облдержадміністрації. М.Олещенко, обговорюючи перше питання, зауважив, що загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати в області впродовж січня-серпня 2011 року зменшилася на 4,2 млн.грн. або на 16,5 %, у тому числі впродовж серпня – на 2,4 млн.грн. або на 10,2% і згідно з статистичними даними за станом на 1 вересня становила 21,1 млн.грн. В області також вживаються заходи щодо підвищення рівня заробітної плати. Згідно з статистичними даними, за липень середня заробітна плата одного штатного працівника області становила 2195 грн. і зросла у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 15,1%, з початку року – на 20,3%. Щодо підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період та початок опалювального сезону 2011/12 року зазначено: станом на 28.09.11 підготовлено 8234 житлових будинків (98%), 918 котелень (97%), 103 водопровідних насосних станцій (99%), 114 каналізаційних насосних станцій (99%), 487 км інженерних мереж (95%), 35 одиниць міськелектротранспорту (96%), 1532 об’єктів соціальної сфери (99%). За результатами засідання прийнято відповідні рішення.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...