Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2011, 12:16

Представники житомирського «УДАРу» надали матеріальну допомогу обласному будинку дитини

Голова Житомирської обласної організації партії Рустам Раупов та голова Виконавчого комітету
За повідомленням прес-служби партії, 26 вересня, напередодні Дня усиновлення партійці житомирського «УДАРу» побували з візитом у обласному будинку дитини.

Голова Житомирської обласної організації партії Рустам Раупов та голова Виконавчого комітету обласної організації Ярослав Лагута приїхали у дитячий заклад не з порожніми руками. Партійці подарували дитбудинку необхідну побутову хімію – понад 130 кг прального порошку, якого працівникам закладу вистачить на кілька місяців роботи.

«Сьогодні ми змогли вирішити одну з проблем цього дитячого будинку, проте розуміємо, що наша допомога знадобиться тут і в майбутньому. Ми неодмінно продовжимо нашу співпрацю, а ще закликатимемо інших людей, які хотіли б допомогти покращити життя діткам-сиротам, бути більш ініціативними та активними. І це не прояви політичного популізму, це питання людської моралі та милосердя», – зазначив Рустам Раупов.

Ярослав Лагута додав: після короткої екскурсії закладом партійці визначилися із наступним подарунком. «Це буде нове обладнання для тутешньої пральні», – сказав голова виконкому обласної організації партії.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...