Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 мая 2016, 13:37

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом подій у приміщенні Держгеокадастру

17 травня Житомирським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Для зняття соціальної напруги 17 травня упродовж двох годин з 8 до 10 керівник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик разом з очільниками Житомирської ОДА Сергієм Машковським та обласної ради Анжелікою Лабунською вели перемовини з новопризначеним заступником начальника обласного Держгеокадастру щодо врегулювання конфлікту.

Як повідомив Валерій Рудик, у результаті досягли домовленості, що дозволила вирішити принципові моменти: Олег Кудря має залишити свою посаду, а приватна охоронна фірма після перевірки поліцією її працівників - межі області.

До Житомирського відділу поліції було доставлено кілька десятків працівників приватної охоронною фірми для встановлення їх осіб та з’ясування інших обставин.

За фактом подій у приміщенні обласного Держгеокадастру розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває подальша перевірка усіх обставин.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...