Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 мая 2016, 11:35

Черняхівські поліцейські викрили велокрадія

19 травня до місцевого відділення поліції звернувся 59-річний житель с. Осників із заявою про крадіжку його двоколісника. Правоохоронці встановили крадія.

За словами пенсіонера, велосипед знаходився у літній кухні на його подвір’ї. Зловмисник увечері зайшов через незачинені двері та забрав двоколісник.

У ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ, поліцейські встановили, що кримінальне діяння вчинив 52-річний односелець потерпілого.

Нині триває з’ясування всіх обставин події.

Винуватцю може загрожувати покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

Шановні власники велосипедів, скутерів та мотоциклів! Аби запобігти викраденню транспортних засобів, дотримуйтесь елементарних правил безпеки:
- не залишайте транспортні засоби без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;
- якщо виникла необхідність залишити двоколісник на деякий час, використовуйте надійні велосипедні замки, користуйтеся послугами офіційних автостоянок.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...