Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 мая 2016, 09:26

В Житомирській області ліквідовано конвертайційний центр з обігом 660 млн. гривень

Співробітники податкової міліції Житомирської області у рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України припинили діяльність конвертаційного центру з обігом 660 мільйонів гривень.

Під час слідства встановлено, що зловмисники надавали підприємствам реального сектору економіки послуги з формування незаконного податкового кредиту, переведення в готівку безготівкових коштів. Клієнтами конвертаційного центру в основному були компанії з Києва, Житомирської, Одеської та Херсонської областей.

Встановлено, що «клієнти» перераховували безготівкові грошові кошти за нібито придбані товари і послуги на розрахункові рахунки підконтрольних учасникам центру транзитних і фіктивних фірм. Потім кошти знімалися готівкою за вирахуванням відсотків за надані протиправні послуги і поверталися компаніям - вигодонабувачам. У своїй незаконній діяльності зловмисники використовували три банки.

Під час обшуків, проведених в Житомирі і Херсоні в офісних та житлових приміщеннях, а також на підприємстві, яке є вигодонабувачем, було виявлено та вилучено печатки підприємств, 16 штампів, 13 факсиміле, систему відеоспостереження, 38 одиниць комп'ютерної техніки, бухгалтерські документи, чорнові записи, чекові книжки, 138,4 тисяч гривень, копії паспортів на 50 осіб і 321 тисячу пар шкарпеток на орієнтовну суму близько 3,2 мільйона гривень

Крім того, на розрахункових рахунках в різних банках заблоковано понад 1,4 мільйона гривень. Також встановлено ще 120 компаній, що користувалися "послугами" зловмисників.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюються усі причетні до незаконної діяльності.
Погода, Новости, загрузка...